Home / Actual / Atenție! La Săcele, indivizi ce se pretind medici vând “aparatură medicală” la prețuri de 10 ori mai mari

Atenție! La Săcele, indivizi ce se pretind medici vând “aparatură medicală” la prețuri de 10 ori mai mari

Un locuitor din Săcele își povestește pățania. Citiți ca să NU pățiți la fel!  

“Azi si ieri ( n.r. 31 iulie si 1 august 2018) la “mirobolantul” local de duzina Ballroom Paris Sacele a avut loc o “prezentare” in care niste smecherasi oradeni, cu masina inmatriculata in Arges, si cu firma inregistrata in Bucuresti, care s-au dat drept cadre medicale, folosind o asa-zisa aparatura de ultima generatie (citez “achizitionata prin fonduri europene in valoare de 1 milion de euro”😂😂😂) , aparatura ce scaneaza corpul facandu-i o cartografiere termica pentru a da diagnostice, au vandut unor bieti pensionari aparate medicale, tip bratara, marca Vitaliser Laser cu numai : …..6.900 Ron/bucata!!!🙁🙁🙁, aparate care in realitate nu fac mai mult de 800Ron.

Ei folosesc o metoda asemanatoare cu Metoda Accidentul sau Metoda: cumperi un aparat de masaj si primesti bonus – cadou un set de vase “minune” , care mai au un pic si gatesc singure😂😂😂!

In cazul in care clientii naivi se razgandesc, caci si-au dat seama ca este o mare pacaleala, iar banii stransi cu greu pentru asa zisele “zile negre” s-au risipit in cateva momente de ratacire, si doresc sa returneze produsul pentru a recupera banii, isi dau seama ca nu mai pot.

De ce? Pentru ca asa zisii “medici” i-au pus pe clientii naivi sa semneze un contract, luandu-si astfel masuri legale de precautie. Concluzia: clientii naivi nu dispar, se rotesc. Pe acest lucru se bazeaza astfel de mafioti care inventand tot felul de metode legale reusesc sa insele in general oameni in varsta, fara acces la informatie, care dau si ultimul banut pentru sanatate.

Din pacate, nu unde trebuie, ci in buzunarele unor hoti ordinari care se ascund in spatele unor contracte legale si politia nu le poate face mare lucru.

De ce? PENTRU CA POT ..PENTRU CA LEGEA DIN ROMANIA LE PERMITE….In alte tari din UE astfel de prezentari sunt interzise prin lege , metodele de vanzare sunt considerate ilegale deoarece folosesc o tactica hipnotica indusa, care altereaza judecata si luciditatea participantilor.

Victime putem fi oricand! Azi parintii sau bunicii nostri, maine putem fi chiar noi! De aceea e bine sa fim informati si sa ii informam si pe cei de langa noi! Mai ales pe cei in varsta, care cred ca doar Soros este lupul cel rau, cand de fapt raul este mult mai aproape! 🙁

Va doresc numai bine!!”

Ciprian Sterpu, consilier local PNL: “Adevărații ticăloși vor o “pace politică” la umbra căreia să-și hrănească clientela din banii săcelenilor”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia