Home / Actual / Atenție! ISU testează săptămâna viitoare ALARMELE pentru situaţii de urgenţă. Când se întâmplă asta?

Atenție! ISU testează săptămâna viitoare ALARMELE pentru situaţii de urgenţă. Când se întâmplă asta?

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va coordona săptămâna viitoare, la nivel național, testarea și verificarea echipamentelor din componența sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă.

Astfel în perioada 18 – 21 aprilie, în Săcele, ca de altfel în toată țara, în intervalul orar 10.00 – 15.00 vor suna alarmele de avertizare ale populației.

În județul Brașov, ISU Brașov va desfășura verificări inopinate pentru a urmări modul de acțiune al autorităților locale pentru avertizarea și alarmarea populației, starea de operativitate a mijloacelor e alarmare, timpul de răspuns până la pornirea mijloacelor de alarmare și transmiterea corectă a semnalului acustic, în funcție de situația prevăzută de scenariul exercițiului.

În municipiul Săcele sunt 8 alarme electrice care acoperă întreaga suprafață a orașului, anul trecut întregul sistem de alarmare fiind modernizat.

↓ Citeste despre joburile oferite de Electroprecizia Electrical Equipment la Sacele ↓

Electroprecizia Electrical Equipment angajează Inginer/Tehnician mecanic şi Inspector Calitate. Detalii în ştire!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply