Home / Actual / Proiectul “Atelierului Săcelean” a găsit ecou pozitiv între donatori. Iată ce a primit!

Proiectul “Atelierului Săcelean” a găsit ecou pozitiv între donatori. Iată ce a primit!

Oameni buni şi calzi au umplut până la refuz o locaţie în centrul Brasovului acolo unde Fundaţia Comunitară Braşov a organizat cea de-a şasea ediţie a Cercului de Donatori.

3 proiecte ce aveau ca temă comună educaţia, dar foarte diferite în abordare au încercat prin intermediul coordonatorilor şi al ambasadorilor să îi convingă de utilitatea demersului şi să obţină susţinere financiară şi materială.

Printre aceste 3 proiecte, toate extraordinare că impact şi potenţial, s-a strecurat şi cel al Asociaţiei Atelier Săcelean. Şi s-a strecurat bine! 

Pe scenă, în momentul prezentării proiectului, vocea înv. Gabriela Ivan, cea care coordonează activitatea corului “Prietenii Cântăreţi”, deşi a fost gâtuită de emoţie, s-a auzit puternic.

Gabriela Ivan le-a vorbit celor prezenţi despre muzică, despre cor, despre prietenie şi despre impactul educaţional al activităţii de care s-au bucurat de-a lungul timpului zeci de tineri.

Participanţii au ascultat şi au rezonat! Iar donaţiile au fost generoase.

Din aproximativ 5500 de lei, suma necesară achiziţionării de chitare pentru cor, s-au strâns la Cercul de Donatori cam 4100 lei, dar şi 2 chitare donate şi două boxe ce vor întregii logistică necesară unui act artistic de calitate.

Impresii la cald. 4100 lei donați către proiectul nostru. Plus două chitare. Plus două boxe bas. O seară cum n-am trăit multe în viață. Oameni cu suflet și cu dorința de a ajuta. Genul de experiență care te face sa mergi mai departe pentru că ți s-a confirmat că faci bine ceea ce faci.

Mulțumesc Cercului de Donatori, Fundatiei Comunitare Brașov și tuturor celor care au considerat că proiectul cu Prietenii Cantareti trebuie să meargă mai departe! Atât pentru azi. Trebuie să-mi revin din starea de euforie. Până-mi revin, încă mai puteți dona timp de 10 zile.

a scris Gabriela Ivan, responsabil proiect din partea Atelier Sacelean

A fost o seară frumoasă în care m-am bucurat de compania unor oameni darnici, majoritatea tineri, care au dat din puţinul lor pentru că alţii să nu mai resimtă lipsa.

O experienţă care îmi arată că România merge înainte, cu oameni inimoşi puşi pe fapte mari: organizatori, coordonatori de proiecte, ambasadori, donatori şi gazde.

M-am bucurat să reprezint oraşul Săcele în cadrul Cercului de Donatori, alături de alte câteva persoane.

Poate data viitoare vom fi mai multi! Poate data viitoare vom putea fi mai darnici!

Pana atunci, trebuie sa stiti ca dacă vreti să ajutați, donaţiile se pot face până în 27 noiembrie inclusiv,  în contul bancar: RO21 BACX 0000 0011 4371 2001, Banca Unicredit Bank, cu mențiunea ”Donaţie la cercul de donator – nume proiect – organizaţie” (Asociatia Atelier Sacelean, proiect ”Muzică pentru sufletul și mintea copiilor noștri”) Fundația Comunitară Brașov, CUI 34786990.

A participat si a consemnat pentru Saceleanul.Ro,

Ciprian Sterpu

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply