Home / Actual / Atelier de gătit sănătos, susţinut la Coresi de săceleanca Emese Kovacs, fondatoarea Clubului “emi”

Atelier de gătit sănătos, susţinut la Coresi de săceleanca Emese Kovacs, fondatoarea Clubului “emi”

Săceleanca Emese Kovacs antrenoare fitness, nutriţionista şi fondatoarea clubului emi (Eat Move Intelligently) va susţine sâmbătă un moment interactiv despre cum ne menţinem în formă pe timpul iernii, dar şi un atelier de preparat delicii sănătoase pentru masa de sărbătoare.

Clubului emi (Eat Move Intelligently) este o comunitate a femeilor care îşi doresc să investească în sănătatea lor, atât în cea fizică, cât şi în cea mentală.

“Nu trebuie să te apuci de diete drastice ca să-ţi menţii greutatea în timpul sărbătorilor, dar nici să guşti din toate, dacă nu eşti o persoană activă”, spune Emese Kovacs.

Există însă şi un mic secret: să gătim inteligent pentru că mai există şi alte deserturi în afară de cele pe care le ştim, mult mai sănătoase şi care ne furnizează şi nişte nutrienţi, nu numai calorii goale.

Cu ocazia întâlnirii, ce va avea loc la Mall Coresi, miercuri, 20 decembrie, începând cu orele 18:00, veţi afla cum vă puteţi păstra sănătatea şi vitalitatea pe timpul iernii, pentru a vă bucura din plin de magia sărbătorilor.

“În cadrul atelierului de gătit, se vor prepara trei deserturi rapide şi îţi voi dezvălui câteva trucuri care te vor ajuta să îţi găseşti inspiraţia în bucătărie”, spune Emese Kovacs

Sponsor principal: Paradisul Verde
emi- Eat Move Intelligently

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply