Home / Actual / Fotbal: Astăzi începe turneul semifinal la Săcele. Vino și tu!

Fotbal: Astăzi începe turneul semifinal la Săcele. Vino și tu!

De astăzi Săcele găzduieste turneul semifinal al campionatului național de fotbal, juniori A1.

Este o mândrie și totodată o mare responsabilitate faptul că putem organiza un turneu de o asemenea anvergură.

Grație tinerilor noștri fotbaliști și antrenorilor acestora orașul nostru apare din nou după mulți ani, pe harta fotbalistică a României alături de orașe mari, cu vechi ștate fotbalistice, care organizează turnee semifinale precum Cluj, Bacău sau Pitești .

Echipa noastră de juniori A1, A.S. F.C. PRECIZIA SĂCELE , a câștigat campionatul județean si a trecut și de faza interjudețeană calificându-se la acest turneul semifinal.

La Săcele vor veni campioanele din Buzău (Montana Pătârlagele), Prahova (C.S. Câmpina), Mureș (Viitorul Ungheni) și București (C.S. Concordia Chiajna) echipa noastră își incepe aventura în tentativa de a ajunge și de ce nu de a câștiga turneul final național.

O generație de excepție, talentată și muncitoare, ce merită pe deplin să ajungă acolo sus unde își dorește.

Îi așteptăm pe iubitorii fotbalului la terenul din cartierul Electroprecizia începând cu data de 16.06 a.c. (vineri) de la orele 16.00, să participe la un spectacol fotbalistic (sperăm) de excepție .

Haideți în număr cât mai mare să-i susținem pe tinerii noștri fotbaliști !

conform comunicat de presa AS FC Precizia Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply