Home / Actual / Astăzi circulați GRATUIT pe autobuzele de Săcele

Astăzi circulați GRATUIT pe autobuzele de Săcele

Consilierii locali au stabilit ca ziua de 22 septembrie să fie o zi în avantajul călătorilor pe toate traseele deservite de SC Servicii Săcelene SRL, astfel săcelenii (și nu numai ei) pot utiliza autobuzele în mod gratuit.

Prilejul este oferit de Săptămâna Mobilității Europene.

În anul 2002, Comisia Europeană a inițiat această campanie desfășurată în fiecare an în săptămâna 16 – 22 septemrie, cu scopul de a promova formele alternative de transport ecologic și de a sublinia faptul că mobilitatea sporeşte în mod clar calitatea vieţii în oraşe, ajutând la reducerea poluării aerului, poluării fonice, a accidentelor şi la reducerea numărului persoanelor obeze.

Este pentru a doilea an când Municipiul Săcele participă la această campanie prin prezentarea cetățenilor din Săcele a avantajelor ce decurg din folosirea mijloacelor de transport în comun, a mersului cu bicicleta sau pe jos, renunțănd la autoturismele proprii. 

Mai simplus spus, astăzi circulați GRATUIT pe autobuzele de Săcele!

Grupul Alphaville le propune săcelenilor un proiect etalon pentru zona Bolnoc

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia