Home / Actual / Apartamentele ALPHAVILLE Arena: Finisaje de calitate şi design futurist

Apartamentele ALPHAVILLE Arena: Finisaje de calitate şi design futurist

Dincolo de calitate recunoscută a construcţiilor şi finisajelor Alphaville, proiectul Arena aduce câteva oferte de nerefuzat pentru viitorii proprietari ai apartamentelor din cel mai nou proiect al grupului Alber Holding.

Apartamentele premium cu 1, 2, 3 sau 4 camere vor avea un DESIGN futurist, sunt dotate cu sistemul SMART Home, au încălzire în pardoseală şi o garanţie de 10 ani pentru toate instalaţiile sanitare.

Vestea bună este că, la nici un an de la lansare, Alphaville a demarat lucrările la etapa a II-a ce cuprinde 123 de apartamente cu predare în 2021.

Acest lucru a fost posibil deoarece execuția primei faze a proiectului evoluează rapid, 50% din cele 109 apartamente ce urmează a fi gata în 2020 fiind deja vândute

spune Dragoş Selagea, CEO Alphaville

Clienţii Alphaville Arena vor beneficia de parcare sub şi supraterană, se vor bucura de spaţii verzi generoase, amenajate profesionist cu elemente de peisagistică urbană şi îşi vor putea înscrie copiii la afterschoolul din ansamblu.

Acesta din urma este doar una dintre suprizele Alphaville pentru familiile cu copii, zona urmând a avea şi spaţii de joacă generoase pentru cei mici.

Cei interesaţi pot urmări aici evoluţia proiectului AlphavilleArena 

Alphaville a demarat lucrările la etapa a II-a din proiectul Arena (FOTO)

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia