Home / Actual / Anunt public: SC CREATURE PROMOTION SRL – Finalizare proiect finanțat prin măsura Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Anunt public: SC CREATURE PROMOTION SRL – Finalizare proiect finanțat prin măsura Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Finalizare proiect

Finanțat prin măsura Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

 SC CREATURE PROMOTION SRL cu sediul în Jud. Brasov, Mun. Sacele, str. Viitorului bloc 6, sc.B, ap.1, a derulat pe o perioadă de 180 zile  proiectul finanțat din  Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2,   nr. Contract  M2-546 din 16.12.2020.

 Obiectivul general al proiectului a fost reducerea pierderilor suferite ca urmare a răspândirii virusului SARS-CoV-2. Rezultatul așteptat este depășirea crizei economice generate de pandemia COVID-19.

 Valoarea totală a proiectului este de 81.446,91 lei, din care 70.823,40 lei asistență financiară nerambursabilă și 10.623,51 lei contribuție proprie.

 Proiectul se implementează la locația:   Jud. Brasov, Mun. Sacele, str. Viitorului bloc6, sc.B, ap.1

 Proiect cofinanțat din Fondul EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA prin Programul OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE.

 

 

 

 

Reprezentant legal:

TRONARU GEORGE-TEODOR

e-mail: [email protected]

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia