Home / Actual / Anul 2019 aduce noi specializări la Spitalul Municipal Săcele. Pe lista sunt neurologia, nefrologia, urologia, dermatologia, diabetologia și oncologia

Anul 2019 aduce noi specializări la Spitalul Municipal Săcele. Pe lista sunt neurologia, nefrologia, urologia, dermatologia, diabetologia și oncologia

Spitalul a obținut certificatul de calitate pentru servicii medicale și va intra în evaluare pentru clasificare și în perioada de acreditare.

De asemenea de la 1 mai 2019 se va negocia noul contract de servicii medicale cu Casa de Sănătate Brașov, fapt care va asigura o dublă finanțare față de anul 2018.

Din luna decembrie spitalul are un Compartiment de Endoscopie, în care sunt angajați doi medici specialiști gastroenterologi. Investiția a fost în valoare de 700.000 de lei (compartimentare, amenajare și dotare medicală).

Tot anul acesta a fost amenajată și camera de gardă prin modificări de infrastructură tehnică pentru transformarea acesteia în compartiment de primiri urgențe (CPU).

În prima parte a anului 2019 se vor deschide noi specialități medicale: neurologie, nefrologie, urologie, dermatologie, diabetologie și oncologie.

Anul acesta s-a recuperat din fonduri europene suma de 850.000 lei pe care municipalitatea o alocase pentru serviciile medicale ambulatorii.

Tot în anul 2018 s-a depus un proiect pentru accesarea de fonduri europene în valoare de 2.300.000 de euro, fonduri necesare dezvoltării în continuare a serviciului medical ambulatoriu și pentru laboratoarele medicale.

conform comunicat Primăria Municipiului Săcele

Synevo Săcele angajează asistent medical generalist recoltare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia