Home / Actual / Sterpu Ciprian, consilier local PNL Săcele: “PSD vă minte! Știau de scumpirea de la 1 ianuarie 2019 a salubrității. Știau de cuantumul taxei de rampă!”

Sterpu Ciprian, consilier local PNL Săcele: “PSD vă minte! Știau de scumpirea de la 1 ianuarie 2019 a salubrității. Știau de cuantumul taxei de rampă!”

Administrația PSD de la Săcele uită că ne aflăm în secolul vitezei și al informației. 

Uită și minte! Ne minte pe noi, consilierii locali votați de dumneavoastră să vă reprezentăm și indirect vă minte pe voi, cetățenii plătitori de taxe și impozite.

Ultimul atac al PSD-ului la adresa mea este construit pe o MINCIUNĂ!

AM FOST ATACAT ȘI JIGNIT pentru că mi-am permis să fac o analiză comparativă între costul pe persoană al contractului de salubritate și Taxa Specială de Salubritate, concluzionând că Primăria Săcele a dovedit că NU are un management anticipativ! DETALII AICI! 

Iată ce scriu pesedistii ca răspuns:

Aceștia recunosc că principala cauză a scumpirii este taxa de mediu, afirmând ulterior că administrația nu avea cum să anticipeze ce valoare va avea taxa de mediu în anul 2019, mai ales că aceasta a fost introdusă începand cu 1 ianuarie 2019.

Mai mult decât atât, aceștia recunosc că există o discrepanță și că ea va fi remediată în 2020.

Administrația PSD-ului minte sau are amnezie! 

De aici povestea devine interesantă deoarece conducerea pesedistă a Municipiului Săcele ori minte, ori are amnezie, ori este pur și simplu incompetentă.

Încă din 4 iulie 2017, prin Ordonanță de urgența, Guvernul Romaniei condus pe atunci de premierul Mihai Tudose a suspendat Taxa de rampă (cum i se spune popular) de 80 de lei tona. 

A suspendat-o până în 1 ianuarie 2019, așa cum puteți vedea în materialul de mai jos! 

Mai mult decât atât, prestatorii de servicii de salubrizare, dar și administrațiile din țară au fost informate încă de atunci că această taxă va fi reintrodusă în doua etape: de la 1 ianuarie 2019, cu un cuantum de 30 de lei tona și de la 1 ianuarie 2020 cu diferența de 50 de lei tona.

 Am verificat informația la 2 administrații din județ. În ambele cazuri mi s-a confirmat că știau de cuantumul de 30 de lei. 

La Săcele însă, PSD-iștii se scuză că “nu aveau de unde să știe care va fi impactul asupra tarifului”.

Ba știau, iar în materialul următor am să vă mai elucidez un mister despre aceasta majorare a tarifului de salubritate!

Ciprian Sterpu, Consilier Local PNL Sacele 

PS: Totuși, dacă materialul defăimator la adresa analizei mele a fost gândit din proprie inițiativă de “Lolek și Bolek”, cei doi scriitori de materiale anti-opoziție, atunci sunt dispus să-mi cer eu scuze pentru presupusa incompetență a administratiei PSD, dacă cei doi sunt CONCEDIAȚI URGENT! 

Cresc tarifele de salubritate la Săcele. Cât vom plăti pentru gunoiul menajer și deszăpezire?

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia