Home / Actual / Ambiții mari la Precizia Săcele cu o echipă managerială nouă și accent pe copii și juniori

Ambiții mari la Precizia Săcele cu o echipă managerială nouă și accent pe copii și juniori

Un nou început pentru fotbalul săcelean. 

Management nou pentru FC Precizia Săcele și investitii in echipele de copii și juniori

A doua jumătate a anului 2019 a adus numeroase schimbări în peisajul fotbalului săcelean, după ce Adrian Secelean, președintele clubului Precizia, a anunțat că se va implica mai mult în activitatea acestuia.  

”După 7-8 ani în care au existat alte priorități, am decis că e timpul să strângem rândurile și că Electroprecizia, împreună cu municipalitatea din Săcele și cu partenerii strategici, trebuie să dea o nouă față acestui club. Am planificat schimbări importante în conducere și în modul în care va fi administrat clubul, dar și o strategie diferită în care pe lângă susținerea echipei de liga a IV-a, ne dorim foarte mult să implementăm un plan pe termen mediu și lung de dezvoltare a unui centru sportiv de excelență pentru copii și juniori” spune președintele clubului.

O atenție specială acordată copiilor și juniorilor.

”Vrem să oferim suportul necesar, să creăm condiții, pentru ca echipa săceleană să devină o rampă de lansare pentru sportivi de nivel național, iar Precizia să continue să fie una din echipele fanion din județul Brașov. Avem o istorie aparte care a început în 1950 și ne dorim să ducem povestea mai departe”,  a completat Adrian Secelean.

Managerul clubului va fi Andrea Adamo, italian specializat în resurse umane, stabilit de opt ani în România, care a împărtășit o parte din planurile de viitor ale echipei: ”Ne dorim în primul rând un management profesionist și transparent, bazat pe respect reciproc și în al doilea rând o mai bună comunicare și întărirea imaginii clubului. Vrem de asemenea să acordăm o atenție specială echipelor de copii și juniori, iar din această perspectivă prima veste bună este că Ciprian Ursu a devenit director tehnic și la grupa de juniori U19. Ne dorim ca FC Precizia Săcele să devină prima opțiune pentru copiii pasionați de acest sport, cărora să le oferim condiții de pregătire și un staff tehnic valoros” spune Adamo.

În curând va începe procesul de selecție în școlile săcelene

Echipele de copii și juniori se vor forma în jurul unei echipe tehnice competente, conduse de directorul tehnic Ciprian Ursu. Fost jucător profesionist de fotbal in liga a II-a la echipele Unirea Tărlungeni, C.S. Otopeni, Dunărea Călărași, Dunărea Galați, Delta Tulcea, Gloria Buzău și campion european cu echipa României la minifotbal, Ciprian Ursu și-a început cariera de antrenor în urmă cu 4 ani la FC Precizia Săcele și este în prezent unul dintre cei mai titrați antrenori tineri la nivel județean. ”Sunt sigur că în comunitatea săceleană sunt mulți copii talentați și datorită sprijinului oferit de către conducerea clubului, vom reuși pe termen lung să generăm rezultate cât mai bune la nivel județean și național. FC Precizia Săcele va suporta toate cheltuielile grupelor de copii și juniori, astfel încât copiii selecționați să poată activa gratuit în cadrul echipei. Asta în condițiile în care știm că la cele mai importante cluburi private din județ, părinții trebuie să plătească costuri semnificative pentru performanța copiilor” a menționat Ciprian Ursu.

Toți cei dornici să afle detalii despre înscrierile în grupele de copii și juniori și selecțiile ce vor avea loc în viitor, pot afla detalii la numărul de telefon 0747 512880 sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/FCPrecizia

Noi partide în campionat și Cupa României pentru FC Precizia Săcele

După ce și-a prezentat noul echipament de joc în cadrul unui meci amical desfășurat pe stadionul Tineretului, sâmbătă 10 august, FC Precizia Săcele se pregătește de noi meciuri în liga a IV-a și în Cupa României (competiție în care a câștigat faza județeană). Miercuri, 14 august săcelenii vor juca în al doilea tur al fazei naționale a Cupei României, urmând să întâlnească pe teren propriu pe Olimpic Cetate Râșnov.

Noul sezon al Ligii a 4-a Braşov va debuta sâmbătă, 24 august, Precizia Săcele urmând să joace primul meci pe teren propriu cu A.C.S. Prejmer.

FC Precizia Săcele este unul dintre cluburile emblematice ale fotbalului brașovean. Înființată în 1950, echipa este legată de numele unor jucători sau antrenori importanți pentru sportul românesc din ultimii ani. Dintre aceștia, menționăm pe Daniel Isăilă care a debutat ca antrenor la FC Precizia Sacele, în prezent antrenor la o echipa din Arabia Saudită și fost selecţioner al reprezentativei U21 a României. Cea mai bună performanță din istoria clubului a fost obținută de antrenorul Marin Barbu, în sezonul 1996-1997, când Precizia a fost la un pas de promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc.

În ultimii ani Precizia a câștigat la seniori Cupa României 2018 liga a IV-a, sub conducerea lui Mihai Stere și Cupa României 2019 și locul 2 în liga a IV-a sub coordonarea lui Ciprian Ursu. La juniori, tot sub conducerea antrenorului Ciprian Ursu, echipa a câștigat campionatul județean 2016/17, 2017/18 precum și locul 2 la nivel național în 2017 si 2018.

Locul 11 pentru Dana Haralambrie pe trambulina olimpică “Le Praz” din staţiunea franceză Courchevel

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia