Home / Actual / S-a decis cum va arăta proiectul rezidențial Alphaville de la Bunloc.

S-a decis cum va arăta proiectul rezidențial Alphaville de la Bunloc.

Proiectul rezidențial Alphaville de la Bunloc va putea fi realizat pe baza ideilor unei echipe de tineri arhitecți din Timișoara.

Echipa ATG Studio a fost desemnată câștigătoare a concursului de arhitectură organizat cu scopul de a găsi cele mai ingenioase idei pentru ansamblul rezidențial ce se va ridica în zona Bunloc, Săcele.

S-a apreciat originalitatea proiectului, soluțiile eficiente propuse pentru a asigura numărul de locuințe și locurile de parcare aferente, accesul facil al viitorilor beneficiari, dar și elemente de design precum terase, acoperișuri, spații verzi. 

Proiectele au fost evaluate în funcție de originalitatea ideilor, dar în aceeași măsură s-au urmărit structura și materialitatea, resursele necesare, costurile, precum și dezvoltarea dinamică.

Potrivit dezvoltatorului, conceptul ansamblului de la Bunloc va fi total diferit în comparație cu proiectele anterioare Alphaville.

Citeste pe Săceleanul.Ro si despre joburile disponibile in Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply