Home / Actual / Alphaville Arena: “Avansăm în fiecare zi! Blocul 1 se apropie vertiginos de final, iar construcţia Bloculului 2 avansează”

Alphaville Arena: “Avansăm în fiecare zi! Blocul 1 se apropie vertiginos de final, iar construcţia Bloculului 2 avansează”

Ansamblul Alphaville arena prinde contur în fiecare zi!

Blocul 1 se apropie vertiginos de final, iar construcţia Bloculului 2 avansează tot mai mult, constructorul beneficiind de vremea prielnică datorată iernii blânde.

Alphaville Arena este construit lângă cel mai mare stadion din Braşov într-o zonă cu un potenţial de dezvoltare foarte mare pentru următorii ani.

De altfel, în marile oraşe ale lumii, în jurul stadioanelor s-au construit zone rezidenţiale bine cotate datorită spaţiului vizual generos creat de existenţa stadionului, în locul construcţiilor care ar obtura câmpul vizual

Alphaville Arena este un ansamblu cu 316 apartamente, parcări, spații verzi, loc de joacă pentru copii și centru educațional, un proiect imobiliar autentic ce restabileşte limitele inovaţiei și ale profesionalismului.

Ansamblul va fi livrat în etape astfel: Faza I cu 109 apartamente și un centru educational tip after-school (in 2020), Faza a-II-a cu 123 de apartamente (2021) si Faza a III-a cu 84 de apartamente (2022).

Complexul Alphaville Arena te aşteaptă să fii parte din familie!

Intră chiar azi pe site-ul nostru şi verifică disponibilitatea apartamentelor. 
Cu siguranţă unul va fi pe placul tău şi… îl vei rezerva instant!
📞 0731 144 144 // 0727 455 455
🌐 www.alphaville-arena.ro

La Alphaville Arena fiecare apartament dispune de încălzire în pardoseală

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia