Home / Actual / Alexandru Ţăruş a câştigat votul de pe site şi a primit 3 puncte. Urmează votul specialiştilor.
© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

Alexandru Ţăruş a câştigat votul de pe site şi a primit 3 puncte. Urmează votul specialiştilor.

Rugbyul românesc încheie un sezon 2017, în care echipa naţională a cucerit după şapte ani titlul european, învingând Georgia, 8-7, în manşa tur a Rugby Europe Championship şi a terminat pe locul 15 în ierarhia World Rugby.

La final de an, Federaţia Romană de Rugby ne-a oferit şansa de a alege cei mai buni jucători şi antrenori  din competiţiile interne.

La fiecare categorie propusă există cinci nominalizări, iar saceleanul Alexandru Ţăruş a fost prezent în cadrul categoriei “Cel mai bun jucător roman din străinătate”.

Votul s-a terminat pe 18 decembrie, ora 10:00, iar campania noastră de mediatizare a funcţionat în favoarea lui Alexandru.

Sute de săceleni şi braşoveni s-au mobilizat, l-au votat, iar acesta a recuperat un loc, astfel reuşind să urce de pe II pe locul I, chiar cu un avans 150 de voturi.

Urmează şi votul specialiştilor, iar noi sperăm că la final Alexandru Ţăruş să fie declarat jucătorul anului, pentru ca votul de pe site i-a adus 3 puncte.

Procedura de vot: Lynn Howells – Director Tehnic echipa nationala, Bogdan Muntean – antrenor federal si Ciprian Popa, Director national de Dezvoltare.

Acestia vor oferi fiecaruia dintre jucatorii nominalizati puncte de la 1 la 5.

Castigatorul votului de pe site-ul FRR va mai primi alte 3 puncte. Jucatorul care va aduna cele mai multe puncte va fi declarat castigator.

Dupa votul publicului:

Cel mai bun jucator roman din strainatate: 

  • Alexandru Tarus (Sale Sharks) (37%, 1.131 Votes)
  • Mihai Macovei (Colomiers) (32%, 980 Votes)
  • Valentin Ursache (US Oyonnax) (12%, 366 Votes)
  • Andrei Ursache (Carcassonne) (10%, 296 Votes)
  • Marius Antonescu (Tarbes / Colomiers) (9%, 271 Votes)
    Total Vouri: 3.044

Va multumim pentru implicare!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply