Home / Actual / Alătură-te familiei Brio Market!

Alătură-te familiei Brio Market!

Căutăm colege noi care să lucreze ca şi casier/lucrător comercial alimentar în magazinul nostru Brio Market din Cernatu și casier/lucrător comercial nealimentar (cosmetice, detergenți) în noul magazin pe care îl vom deschide în curând tot în Cernatu, în fosta locație a magazinului nostru.

Ești în căutarea unui loc de muncă sau nu ai deloc experiență în domeniu? Oricare ar fi răspunsul noi te primim cu brațele deschise în familia Brio Market. Suntem convinși că vei reține ușor tot ce trebuie să ști, te vom învăța rapid tot ce trebuie să faci și îți promitem că te vom trata frumos și corect, la fel cum așteptăm și noi să fim tratați!

Care vor fi sarcinile tale?

Principalele tale activități ca lucrător comercial și casier la Brio Market vor consta în aprovizionarea rafturilor din magazin cu produse, precum și încasarea produselor de la clienți cu ajutorul unui sistem de vânzare performant și ușor de folosit.

Activitățile tale obișnuite vor mai include și servirea amabilă și orientată către client, oferirea de informații despre produse și sfaturi de achiziții clienților, recepția, depozitarea și manipularea produselor, supravegherea clienților, verificarea termenelor de valabilitate, lipirea etichetelor pe produse și asigurarea oridinii și curățeniei la locul tău de muncă.

Locul tău este în echipa Brio Market dacă apreciezi contactul direct cu clienții și ești oricând pregătită să-i întâmpini cu zâmbetul pe buze, ai o ținută profesională ireproșabilă, ești amabilă, responsabilă, disciplinată și ai spirit de echipă, vrei să faci parte dintr-o echipă profesionistă unde primează respectul reciproc și bunul simț și îți cauți un loc de muncă stabil unde să fi motivată și recompensată pe măsura muncii depuse.

Pentru mai multe informații în legătură cu locul de muncă pe care îl vei avea te rugăm să ne faci o vizită la magazinul nostru din Cernatu unde poți să-ți depui și CV-ul.

Te așteptăm în echipa Brio Market ca împreună să le oferim săcelenilor produse de calitate la prețuri avantajoase!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia