Home / Actual / Petrecute în aceeași zi! Un săcelean și-a agresat fizic nepoata de 10 ani, iar o femeie era agresată de nepotul acesteia

Petrecute în aceeași zi! Un săcelean și-a agresat fizic nepoata de 10 ani, iar o femeie era agresată de nepotul acesteia

Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul a două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”.

În fapt, la data de 21 august 2019, în jurul orei 12,30, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat  în vârstă de 35 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, ar fi agresat-o fizic pe nepoata sa în vârstă de 10 ani, lovind-o cu palmele în zona capului.

La aceeași dată, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 56 ani din municipiul Săcele, județul Brașov ar fi fost agresată fizic de către nepotul său.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul a două dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Se face! S-a semnat pentru execuția terminalului Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav

Săcelenii sunt puși la completat hârtii lunar pentru biletele de pensionar

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia