Home / Actual / Dezbatere “Agenda femeii din Braşov”, pe 24 martie la Săcele

Dezbatere “Agenda femeii din Braşov”, pe 24 martie la Săcele

Organizaţia de Femei a PNL Braşov are onoarea de a vă invita să participaţi la Agenda femeii din Braşov, pe 24 Martie 2016, incepand cu orele 17:30 la Primăria Municipiului Săcele.

Proiectul îşi propune identificarea nevoilor şi intereselor locale ale femeilor în vederea realizării “agendelor locale”.

Trebuie subliniat faptul că femeile au nevoi, interese şi responsabilităţi specifice cu impact major atât în viaţa privată cât şi în cea publică. PNL se va concentra pe cunoaşterea priorităţilor electoratului feminin arătând că acesta reprezintă alternativă de care societatea românească are nevoie, fiind singurul partid ancorat în mod real pe drumul schimbării.

12003225_1517243345251414_7351152383534655400_n (1)Doamnele sunt încurajate să participe activ în viaţa politică şi administrativă a Municipiului Săcele, asigurând că PNL va dezvolta politici publice în privinţa egalităţii de gen şi a îmbunatăţirii nivelului de trai al familiilor din România.

Pe lângă implicarea activă, se vor aborda şi problemele lipsei locurilor de muncă în rândul femeilor, prezenta redusă a acestora în administraţie şi în politică, lipsa facilitaţilor fiscale pentru micii întreprinzători, lipsa creşelor şi numărul mic de grădiniţe, precum şi declinul demografic ce pune în pericol sistemul de asigurări sociale, lipsa unor măsuri care să încurajeze familiile active şi să sprijine viitorii părinţi.

Vă aşteptăm!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply