Home / Actual / Aeroportul Internațional Brașov, pregătit pentru intrarea în spațiul aerian Schengen

Aeroportul Internațional Brașov, pregătit pentru intrarea în spațiul aerian Schengen

Signalistica Schengen/Non Schengen a fost amplasată la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav şi fluxurile separate au fost definitivate.

Începând din 31 martie, cetățenii români vor călători spre țări din Spațiul Schengen fără a mai trece prin controalele Poliției de Frontieră, urmând să meargă direct spre porțile de îmbarcare.

Polițiștii de frontieră vor fi în continuare prezenți în incinta aeroportului, la porţile de îmbarcare și vor efectua acțiuni de control aleatorii și inopinate pentru a verifica identitatea și situația legală a persoanelor, dar și pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Pentru deplasările către state non-Schengen, atât pentru adulți, cât și pentru minorii cetăţeni români, condițiile de călătorie rămân neschimbate, iar verificarea documentelor se va face la filtrele de control ale Poliției de Frontieră.

Din 31 martie, Călătorii români nu se vor mai opri la tonetele de control ale Poliţiei de Frontieră, ci vor merge direct spre porţile de îmbarcare.

Inspectorul general al Poliţiei de Frontieră a precizat însă că poliţiştii de frontieră se vor afla în aeroporturi pentru a face verificări inopinate. 

În continuare, poliţiştii de frontieră se vor afla în aeroporturi şi vor face verificări, dacă au unele suspiciuni.

Propunerea PNL pentru Primăria Săcele este Ciprian Sterpu – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia