Home / Actual / Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav: Au avut loc 86 de decolări şi aterizări

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav: Au avut loc 86 de decolări şi aterizări

În perioada 15-30 iunie, pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav au avut loc 43 de decolări şi 43 de aterizări, iar un total 3163 de pasageri au efectuat procedurile de îmbarcare, respectiv de debarcare.

Au fost totalizate aici zborurile şi pasagerii curselor comerciale de linie efectuate de compania DAN AIR, charterele spre Antalya şi Creta puse la dispoziţie de agenţiile de turism, precum şi cursele private.

Conducerea aeroportului consideră că este un început bun şi prezintă o statistica pe luna mai 2023 privind traficul de pasageri pe cursele externe la nivelul tuturor aeroporturilor din ţară, realizată de Asociaţia Aeroporturilor din România.

Din aceasta rezulta ca Aeroportul International Brasov se plaseaza deja, prin prisma traficului, inaintea celor din Oradea sau Satu Mare. 

În prezent, de la Braşov puteţi călători cu DAN AIR spre destinaţii din Germania – Nurnberg, Munchen şi Stuttgart, Belgia – Bruxelles, Anglia – Londra, Spania – Barcelona, Valencia, Madrid şi Malaga, iar la acestea se adaugă, începând de luni, 3 iulie, Italia – Roma.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia