Home / Actual / Aeroportul Internațional Brașov: Asocierea Electrogrup – Electroprecizia AG va aprinde demonstrativ luminile firului director şi cele de la pistă şi calea de rulare

Aeroportul Internațional Brașov: Asocierea Electrogrup – Electroprecizia AG va aprinde demonstrativ luminile firului director şi cele de la pistă şi calea de rulare

Marţi, 21 decembrie, pe amplasamentul de la Ghimbav va avea loc un eveniment surpriză pregătit de Asocierea Electrogrup – Electroprecizia, care a lucrat la instalarea sistemului de balizaj al pistei şi a firului director pe cei 900 de metri de pe fiecare capăt al pistei Aeroportului Internaţional Braşov.

”Ne propunem să aprindem demonstrativ luminile firului director şi cele de la pistă şi calea de rulare, pentru a avea o imagine despre cum vor arăta acestea la momentul recepţiei finale.
Desigur, sperăm ca vremea să nu ne pună probleme şi să putem avea parte de un spectacol în premieră, pe care să îl putem transmite live pe Facebook”, spune Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov

Vom vedea aprinse luminile care sunt amplasate în axul pistei, pe zona ce delimitează conturul pistei, la calea de rulare şi la una dintre poziţiile de parcare din cadrul platformei de parcare a aeronavelor.

Este un pas important către finalul acestui proiect, atât de așteptat de toți cei care ne urmăresc şi ne susțin. Sperăm ca de Crăciunul următor să avem zboruri pe Aeroportul Braşov, iar cei dragi, plecați peste hotare, să ajungă mai ușor acasă!

Janos Csukas a câștigat lupta din weekend după un KO tehnic în repriza a I-a!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia