Home / Actual / Aeroportul Brașov: Birourile de check-in au fost montate și se află în faza ultimelor finisaje

Aeroportul Brașov: Birourile de check-in au fost montate și se află în faza ultimelor finisaje

Astfel, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a arătat publicului, în premieră, prin câteva fotografii postate pe Facebook, cum va arată interiorul al noului aeroport.

Asta după ce biroul check-in, de unde pasagerii ar urma să primească tichetul de îmbarcare și cel al Poliției de Frontieră, unde le vor fi controlate documentele, au fost deja amenajate si se afla la faza ultimelor finisaje.

Cu această ocazie, Adrian Veștea lansat și o „dezbatere publică” sub forma unei simple intrebari: „Tu unde ai vrea să zbori pentru prima dată de pe Aeroportul Internațional Brașov?”

Peste 1000 de raspunsuri in doar cateva ore

Răspunsurile nu au întârziat să apară ținând cont că brașovenii așteaptă de ani buni să se îmbarce de la Ghimbav direct spre vreo destinție de vacanță sau spre alte destinații, unde au prieteni sau rude.

Top 5 tari in care brasovenii ar zbura pentru prima data (asa cum rezulta din comentariile utilizatorilor pe Facebook)

1) Italia
2) Anglia
3) Germania
4) Spania
5) Franța

Puteți răspunde și dumneavoastră la intrebare AICI!

În urma unor discuții cu companiile aeriene din toamna acestui an, au fost preconizate de la Ghimbav zboruri către Budapesta, München, Bergamo, Istanbul sau Tel Aviv, dar și curse interne spre Timișoara, Oradea, Iași, București.
sursa bizbrasov.ro

România votează pe 6 decembrie: Casele de pariuri cred că PNL va câștiga alegerile parlamentare

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia