Home / Business / Advertoriale de efect pe Saceleanul.Ro

Advertoriale de efect pe Saceleanul.Ro

De ce e bine sa ai advertoriale?

Advertorialele sunt articole SEO axate pe cuvintele-cheie principale ale nisei careia ii fac referire si au rolul de a promova un website sau o afacere online pe un blog. Orice advertorial este scris cu scopul de a oferi informatii relevante despre produsul promovat care vine cu un element unic: link spre un alt website . Pe langa reclama care o ofera un advertorial acesta transfera pagerank si totodata urca site-ul in cautarile Google. Este cea mai eficienta unealta seo de pe internet.

Ce este important la un advertorial?

PR-ul (page rank) website-ului gazda este important, pentru ca fiecare link dofollow va face transfer de PR catre siteul promovat, deci ii va spori autoritatea. Acest lucru este usor de observat atunci cand blogurile cu pagerank mare (4-5) scriu despre dumneavoastra, sporindu-va pagerank-ul, crawlerii Google va vor vizita mai des site-ul.

Nisa website-ului gazda este de departe cel mai important factor care trebuie bagat in seama: in primul rand pentru ca intrati in contact direct cu posibilii clienti interesati de serviciile dumneavoastra online, iar, in al doilea rand, pentru ca si Google acorda credite in plus unor website-uri care isi promoveaza activitatea pe alte surse relevante.

Continutul unic al articolelor

Este unul dintre cei mai relevanti factori pentru algoritmii de cautare. Continutul unic sporeste pagerank- ul si autoritatea link-urile ce duc catre site-ul dumneavoastra. Va putem asigura ca advertoriale comandate la noi pe site au continut unic.

Saceleanul. Ro va ofera posibilitatea de a va promova pe site-ul nostru printr-o serie de advertoriale la cele mai avantajoase preturi.

Ne puteti contacta la telefon 0734 09 19 29 sau pe adresa de email [email protected].

advertorial

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply