Home / Actual / Adrian-Ioan Veștea candidează din partea PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov

Adrian-Ioan Veștea candidează din partea PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov

Candidez pentru președinția Consiliului Judetean Brasov sub sigla Partidului Național Liberal (PNL), așa cum o fac de peste 20 de ani!

Partidul Naţional Liberal a fost un pilon de încredere și progres în arhitectura politico-socială a României moderne.

In ultimii 8 ani, am fost implicat în transformările semnificative prin care a trecut județul nostru, având convingerea fermă că principiile liberalismului reprezintă cheia dezvoltării sustenabile și incluzive a comunității noastre.

Credința mea în potențialul brașovenilor, în valoarea incontestabilă a democrației și în libertatea de exprimare stă la baza angajamentului meu neclintit pentru promovarea unei guvernări responsabile, transparente și orientate către nevoile cetățeanului.

Experiența acumulată alături de colegii mei liberali în administrația locală brașoveană mă determină să nu mă abat astăzi de pe drumul drept pe care sunt, pentru că împreună am reușit să schimbăm fața județului Brașov, transformându-l dintr-o zonă slab conectată a României într-un adevărat nod strategic care conectează lumea.

În ultimii zece ani, am fost martori la evoluția societății brașovene, care a demonstrat că performanța poate fi atinsă prin voință, dedicare și o viziune clară.

Rădăcinile noastre culturale și istorice, împreună cu deschiderea către inovație și tehnologie, au pus bazele unei comunități dinamice, capabilă să se adapteze cu succes la provocările secolului XXI.

Viziunea mea pentru viitorul județului Brașov este una ambițioasă: să ne poziționăm printre cele mai dezvoltate și prospere regiuni din Europa.

Acest obiectiv poate fi atins prin consolidarea infrastructurii critice, sprijinirea inovației și a antreprenoriatului, îmbunătățirea accesului la educație și servicii de sănătate de calitate, și, nu în ultimul rând, prin promovarea unui mediu sustenabil, care să respecte resursele naturale și patrimoniul cultural unic al județului nostru.

Convingerea mea este că, împreună, putem construi un viitor în care fiecare brașovean să beneficieze de oportunități egale, să trăiască într-o comunitate sigură și să se bucure de un mediu în care inovația și tradiția merg mână în mână.

Mă întorc cu încredere în fața brașovenilor și îi asigur că Brașovul va fi județul marilor proiecte, în mandatul care urmează!

Propunerea PNL pentru Primăria Săcele este Ciprian Sterpu – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia