Home / Actual / Administrația locală a anunțat unde vor fi cele 2 centre de vaccinare anti-COVID-19 din Săcele

Administrația locală a anunțat unde vor fi cele 2 centre de vaccinare anti-COVID-19 din Săcele

Asa cum v-am anutat deja, conform Strategiei de Vaccinare împotriva Covid-19 în România aprobată prin HG 1031/03.12.2020, din cele 32 de centre/spații de vaccinare a populației care vor funcționa în județul Brașov, două vor fi în municipiul Săcele.

Astfel, primăria din municipiu a stabilit ca locațiile unde se vor desfășura activitățile de vaccinare să fie la Policlinica Municipală, de pe Aleea Episcop Popeea nr. 20 și la Centrul de Zi al Municipiului Săcele, de pe b-dul G. Moroianu nr 17.

„Data începerii vaccinării și detaliile referitoare la aceasta vor fi comunicate ulterior”, au anunțat oficialii Primăriei.

Dupa 11 luni de la debutul cazurilor de COVID-19, doua mari firme farmaceutice producatoare de vaccinuri au anuntat ca au dezvoltat primele vaccinuri cu eficacitate de 95%.

Aceste doua noi vaccinuri sunt dovezi incontestabile ale potentialului biotehnologiei si ingineriei genetice. Pentru a reveni la normalitate, populatia lumii trebuie sa devina imuna la SARS-CoV-2, virusul care provoaca COVID-19.

Vaccinarea poate face asta!

Mai multe detalii medicale despre aceste vaccinuri anti-COVID 19

Aveți de gând să vă vaccinați anti-COVID19?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Serviciile Săcelene din nou pe pierdere! Consilierii PNL cer explicații managementului, dar oferă și soluții

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia