Home / Actual / Actiuni caritabile la Bradet si Caminul de Batrani “Christiana”

Actiuni caritabile la Bradet si Caminul de Batrani “Christiana”

Asociația „Episcop Vasile Coman“ din Brașov a derulat, zilele trecute, o serie de acțiuni cu scop caritabil, venite în sprijinul persoanelor asistate în trei centre sociale din județul Brașov.

În prima fază, au fost distribuite trei tone de cartofi, dintre care 1,5 tone către Centrul de Reabilitare Școlară Brădet, o tonă către Căminul de Bătrâni „Christiana“ din Săcele și 500 kilograme au ajuns la Centrul Pentru Copilul Delicvent Ghimbav.

A doua fază a constat într-o nouă vizită la Centrul de Reabilitare Școlară Brădet, unde au fost aduse dulciuri, fructe, jucării, articole de papetărie si îmbrăcăminte, în valoare totală de 3.000 de lei.

Călin Nistorescu, președintele Asociației „Episcop Vasile Coman“, a ținut să aducă mulțumiri către Asociația „Șaguniști pentru Șaguniști“ din Brașov, Catedralei „Adormirea Maicii Domnului“ din Brașov, DGASPC Brașov, sponsorilor și donatorilor.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply