Home / Actual / Acțiunea TRUCK&BUS: Polițiștii rutieri au desfășurat o amplă acțiune. au verificate atât mijloacele de transport marfă, cât și mijloacele de transport public de persoane
arhiva - sursa foto IPJ Brasov

Acțiunea TRUCK&BUS: Polițiștii rutieri au desfășurat o amplă acțiune. au verificate atât mijloacele de transport marfă, cât și mijloacele de transport public de persoane

La data de 10 mai a.c. polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au desfășurat o amplă acțiune, în baza planului de acțiune întocmit la nivel național TRUCK&BUS, care vizează reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora.

În cadrul acestei acțiuni, în intervalul orar 06:00 – 09:00, pe principalele artere rutiere din județ au fost au verificate atât mijloacele de transport marfă, cât și mijloacele de transport public de persoane, context în care polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale și au constatat 1 infracțiune în cazul unui conducător auto de transport marfă.

Pentru consumul de alcool 6 conducători auto au înregistrat rezultate pozitive, situație în care au fost reținute și premisele de conducere ale celor depistați. 

De asemenea, pentru abateri ale legislației transportatorilor autorizați, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a contravențiilor fiind de 17.630 lei.

Tot în cadrul acțiunii a fost verificată și starea tehnică a autovehiculelo roprite, iar aici polițiștii rutieri au luat măsura reținerii a 10 certificate de înmatriculare pentru neregulile identificate. 

Poliția reamintește faptul că scopul tuturor activităților desfășurate nu este acela de a aplica sancțiuni contravenționale, dar nu va fi tolerată nicio abatere de la lege.

(Tărlungeni) Un tânăr din localitatea Zizin a accidentat o persoană cu ATV-ul condus, apoi a părăsit locul accidentului – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia