Home / Actual / (Tărlungeni) Un tânăr din localitatea Zizin a accidentat o persoană cu ATV-ul condus, apoi a părăsit locul accidentului

(Tărlungeni) Un tânăr din localitatea Zizin a accidentat o persoană cu ATV-ul condus, apoi a părăsit locul accidentului

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele – Biroul Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal pe care l-au întocmit după ce un tânăr din localitatea Zizin a accidentat o persoană cu ATV-ul condus, apoi a părăsit locul accidentului.

Incidentul a avut loc duminică, 7 mai,  în jurul orei 13.00.

„Verificările efectuate în zonă de poliţisti au dus la identificarea conducătorului auto, acesta fiind un tânăr de 20 de ani, din localitatea Zizin.

De asemenea, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că ATV-ul implicat în accidentul de circulaţie nu era înmatriculat”, a precizat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Faţă de situaţia de fapt constatată, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia