Home / Actual / Acțiune amplă a Poliției pe raza localităților Săcele, Tărlungeni și Zizin. Ce au urmărit și ce au descoperit oamenii legii?
foto cu caracter informativ

Acțiune amplă a Poliției pe raza localităților Săcele, Tărlungeni și Zizin. Ce au urmărit și ce au descoperit oamenii legii?

La data de 24 iunie 2022, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, au organizat și desfășurat o acțiune, ce a avut ca scop identificarea persoanelor care taie și sustrag material lemnos din fondul forestier național, a faptelor ilegale asociate cu deținerea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos, verificarea respectării normelor legale privind deținerea și legalitatea întocmirii documentelor de transport a materialelor lemnoase, precum și verificarea respectării prevederilor legale incidente domeniului rutier, pe raza localităților Săcele, Tărlungeni și Zizin din județul Brașov.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, pe DJ103A, pe raza localității Zizin din județul Brașov, un bărbat, care transporta cu un autovehicul material lemnos, iar în urma verificărilor efectuate asupra documentelor de transport s-a constatat faptul că o altă persoană figura în calitate de conducător auto al transportului în cauză.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “fals informatic”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

De asemenea, polițiștii au constatat 1 infracțiune la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

O femeie din Săcele își caută fiul plecat de acasă de ieri. Dacă l-ați văzut, sunați la 112! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia