Home / Actual / Acțiune amplă a Poliției la Săcele: În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 200 de persoane și verificate 150 de autovehicule.

Acțiune amplă a Poliției la Săcele: În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 200 de persoane și verificate 150 de autovehicule.

La data de 18 iunie 2021, în intervalele orare 12.00 – 14.00 și 20.00 – 23.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, Serviciul Rutier Brașov, Poliția Municipiului Brașov – Biroul Rutier și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului Săcele, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale și asigurării unui climat de ordine și siguranță publică.

Printre obiectivele acțiunii s-au numărat:

  • Verificarea respectării normelor legale de către conducătorii auto;
  • Identificarea și verificarea legalității transportului de material lemnos;
  • Verificarea legalității funcționării societăților comerciale.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 200 de persoane și verificate 150 de autovehicule.

Pe linie economică au fost verificați 5 agenți economici, pentru abaterile constatate fiind aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 34.500 lei, totodată fiind dispusă măsura confiscării unei sume de bani, în vederea continuării verificărilor. Pentru 2 societăți comerciale a fost dispusă măsura suspendării activității pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii rutieri au constatat o infracțiune flagrantă la regimul rutier, întocmind un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

De asemenea, au fost reținute certificate de înmatriculare și 1 permis de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Forțele de ordine din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au acționat pe strada Barajului din municipiul Săcele, județul Brașov, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, ocazie cu care au fost legitimate 58 de persoane.  

Virgil Popa cheltuie peste 100.000 lei pe un consultant care să îi spună cum să ne îndatoreze de bani

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia