Home / Actual / A fost folosit un obiect tăietor! Un tânăr a fost vătămat de o altă persoană în Săcele

A fost folosit un obiect tăietor! Un tânăr a fost vătămat de o altă persoană în Săcele

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana suspectată în stare de reținere, după ce acesta ar fi vătămat o altă persoană, folosind un obiect tăietor.

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele, au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Piscului, din municipiul Săcele, un tânăr ar fi fost vătămat de către o altă persoană, cu un obiect tăietor.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplsat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, astfel că persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală unde a beneficiat de îngrijiri de specialitate.

Politiștii au identificat persoana suspectă de comiterea faptei, un tânăr în vârstă de 18 ani, acesta fiind reținut și depus în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “lovire și alte violențe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia