Home / Actual / Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov: Informația că beneficiarii instituționalizați în cadrul Complexului de Servicii Brădet „nu au ce mânca“ este falsă!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov: Informația că beneficiarii instituționalizați în cadrul Complexului de Servicii Brădet „nu au ce mânca“ este falsă!

PRECIZARE IMPORTANTĂ!

În mediul online circulă un mesaj în care se precizează că beneficiarii instituționalizați în cadrul Complexului de Servicii Brădet „nu au ce mânca“ și se solicită comunității strângerea de produse alimentare și donarea unor sume de bani în contul unei parohii din municipiul Săcele.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov precizează faptul că informațiile sunt false și denigratoare, copiii și tinerii de la Brădet beneficiind de alimente, servicii de catering și au tot ceea ce le este necesar.

Mulțumim comunității că se implică, însă considerăm că ar trebui să redirecționeze eventualele bunuri deja colectate către persoane care au nevoie de ajutor, mai spune mesajul DGASPC Brasov

conform comunicat DGASPC Brasov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia