Home / Actual / Testare gratuită pentru virusul hepatic B și C la Spitalul Municipal Săcele

Testare gratuită pentru virusul hepatic B și C la Spitalul Municipal Săcele

𝐓𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐯𝐢𝐫𝐮𝐬𝐮𝐥 𝐡𝐞𝐩𝐚𝐭𝐢𝐭𝐢𝐜 𝐁 𝐬̦𝐢 𝐂 𝐥𝐚 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐒𝐚̆𝐜𝐞𝐥𝐞

🔎 Spitalul Municipal Săcele se alătură campaniei de testare gratuită pentru depistarea persoanelor infectate cu virusul hepatitic B și C, acțiune organizată de Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România începând din 15 mai 2023.

🌐 Această inițiativă face parte din „European Testing Week”, campania europeană care încurajează informarea cu privire la beneficiile testării precoce pentru hepatita cronică virală B și C.

✔ Astfel, 𝟐𝟖𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 care se prezintă la control, la programări sau la alte investigații în cadrul Spitalului Municipal Săcele și care 𝐍𝐔 sunt deja depistate cu hepatită virală B sau C vor putea beneficia de teste rapide gratuite.

✔ De asemenea, pacienții neasigurați depistați în proiect vor avea parte de sprijin în efectuarea investigațiilor suplimentare, respectiv testul pentru virusul hepatitic D (în cazul pacienților depistați cu hepatită virală B).

📌 Testarea se va efectua în Spitalul Municipal Săcele, la camera de gardă, în regim de spitalizare de zi, dar și în ambulatoriul de specialitate din cadrul instituției medicale aflate pe Strada Oituz Nr. 54.

📞 Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0368.005.356, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 15.30.

foto si text Spitalul Municipal Sacele

(VIDEO) Ursul în amiaza mare în curtea unei case din Săcele. Replica de la Primărie: Sunați la 112! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia