Home / Actual / La 7 dimineața! Bărbat de 69 de ani, prins băut la volan pe strada Armata Română din Săcele

La 7 dimineața! Bărbat de 69 de ani, prins băut la volan pe strada Armata Română din Săcele

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante”.

Astfel, în timp ce polițiștii rutieri desfășurau activități pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive, în jurul orei 07.00, aceștia au oprit în trafic un conducător auto care circula pe str. Armata Română din localitatea Săcele.

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de cele constatate, polițiștii au dispus conducerea persoanei la o unitate medicală autorizată, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate concentrația de alcool existentă în organism.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Îi minte primarul pe săceleni? Consiliul de administrație al RAT Brașov spune că nu exista nimic oficial legat de preluarea rutei de la Săcele – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia