Home / Actual / Restricții în acest weekend la Săcele

Restricții în acest weekend la Săcele

Având în vedere faptul că rata incidenței în Municipiul Săcele, calculată în ultimele 14 zile, este de 6 cazuri la mia de locuitori, se vor aplica următoarele restricții:

– de vineri până duminică circulația persoanelor este permisă doar în intervalul orar 05:00- 20:00

– activitățile comerciale și prestările de servicii pot fi desfășurate, de vineri până duminică, doar în intervalul orar 05:00-18:00

Circulația persoanelor este permisă în intervalul orar 20.00 – 5.00, în baza declarației sau adeverinței de serviciu doar în cazul motivelor excepționale:

– interes profesional

– asistență medicală, vaccinare, cumpărarea de medicamente

– tranzitarea localității, dovedită prin bilet sau modalitatea de plată a călătoriei

– îngrijirea copiilor/ bătrânilor sau decesul rudelor

– persoane aflate în pericol sau risc iminent cu apelare la numărul de urgență 112 ( inclusiv victimele violenței domestice).

În zilele de 3 și 4 aprilie – sărbătoarea de Paști pentru catolici și protestanți – în intervalul orar 20:00-02:00 este permisă circulația fără restricții.

Indiferent de rata incidenței, acesta restricții nu se aplică farmaciilor, cabinetelor medicale, benzinăriilor, livratorilor la domiciliu și transporturilor organizate de persoane.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia