Home / Actual / Oamenii sunt la capătul răbdării: Aglomerație de nedescris în weekend în autobuzul de Săcele.

Oamenii sunt la capătul răbdării: Aglomerație de nedescris în weekend în autobuzul de Săcele.

Obligați să poarte masca de protecție și pe stradă prin ultimele decizii ale Comitetul Local pentru Situații de Urgență, săcelenii se înghesuie în autobuze, dar nu din cauza lor.

Programul de circulație rarefiat devine insuportabil în aceste vremuri în care numărul de infecții cu COVID-19 a crescut alarmant în județul Brașov, iar managementul companiei Servicii Săcelene trebuie să ia ugent măsuri pentru a sporii numărul de curse zilnice.

Un material video (jos) filmat în cursul zilei de sâmbătă, orele 18.00, surprinde o realitate tristă la Săcele: autobuzele circula rar, sunt pline ochi, iar măsurile de protecție pe care călătorii de bună credință și le iau par a fi inutile în condițiile unei aglomerații creata de capacitatea mijloacelor de transport.

Dacă săcelenii își spun speranța că pesedistul Virgil Popa va schimba ceva în bine, ar trebui să știe că acesta nu circulă cu transportul în comun, ci are mașina de serviciu, iar una dintre primele preocupări ale acestuia în acest mandat a fost să schimbe numărul acestui autoturism din BV17PMS in BV01PMS. (foto jos)

Doar trebuia să știe tot satul că pesedistul Popa este numărul 1, orgoliul său nu suporta amânare!

 

Publicată de Ghndac Dorin pe Vineri, 31 iulie 2020

Transportul în comun are soluție!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia