Home / Actual / Un accident soldat doar cu pagube materiale în Săcele a scos la iveală un fapt șocant

Un accident soldat doar cu pagube materiale în Săcele a scos la iveală un fapt șocant

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 31 iulie 2020, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN1A a avut loc un eveniment rutier, coliziune între un motociclu și un autoturism, soldat doar cu pagube materiale.

Procedându-se la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul conducătorului auto al motociclului.

Rezultatul a fost socant pentru un șofer pe două roți, de 0,99 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia