Home / Actual / Victima doar în mintea lui! Poliția spune ca primarul Virgil Popa n-a fost sabotat de nimeni! Ce s-a întâmplat cu mașina de serviciu?

Victima doar în mintea lui! Poliția spune ca primarul Virgil Popa n-a fost sabotat de nimeni! Ce s-a întâmplat cu mașina de serviciu?

După ce într-un mod paranoic s-a considerat o victimă și a fugit la presa din întreaga țară ca să ne facă de râs cum că am fi o localitate plină de mafioți ce taie frâne la mașini și desfac prezoane, adevărul l-a lovit ca un bumerang pe primarul Virgil Popa.

Poliţiştii au stabilit că maşina de serviciu a acestuia era defectă şi au clasat cauza, după ce edilul a reclamat faptul că cineva i-a umblat intenţionat la maşină, cu scopul de a-i pune viaţa în pericol.

Primarul municipiului Săcele a sesizat, în data de 2 iulie, Poliţia municipiului Săcele cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au provocat intenţionat defecţiuni la sistemul de frânare al unui autoturism aparţinând Primăriei, aspect care a determinat funcţionarea improprie a autoturismului la acţionarea pedalei de frână. 

În urma expertizei efectuate de poliţişti, s-a stabilit că maşina era defectă şi s-a clasat cauza, informează joi, într-un comunicat, Biroul de presă al IPJ Braşov.

Anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize tehnice auto, iar „din concluziile raportului de expertiză a rezultat că scurgerile de lichid de frână identificate la nivelul roții dreapta spate a autoturismului provin de la etrierul acestei roți, iar nefuncționarea sistemului de frânare prin acționarea pedalei de frână s-a datorat pistonului etrier perforat, ca urmare a coroziunii acestuia la interior”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, remis presei.

foto cover fotomontaj Saceleanul.Ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia