Home / Actual / CIBIN: Informare despre colectarea deșeului vegetal de la 1 septembrie

CIBIN: Informare despre colectarea deșeului vegetal de la 1 septembrie

Stimați clienți și colaboratori,

Așa cum probabil știți, societatea noastră v-a oferit încă din anul 2015 posibilitatea ridicării separate a deșeurilor vegetale. Aceasta s-a făcut până acum gratuit, din inițiativa CIBIN SRL, deși contractul de prestări servicii prevedea și plata acestui serviciu.

Începând cu data de 1 septembrie 2017, colectarea deșeurilor vegetale (iarbă, crengi, frunze, etc.) se va face în continuare separat, numai după achitarea contravalorii acestora, în zilele prevazute în Programul de colectare a deșeurilor menajere și selective din Municipiul Săcele.  (program pe care îl găsiți și aici).

Prețul colectării deșeurilor vegetale este, conform art.12 pct (5) din contractul de prestări servicii pentru furnizarea de servicii de salubritate, 13.05 lei/mc la care se adaugă TVA.

Pentru evitarea unor incidente neplăcute, vă rugăm ca în zilele de colectare, aceleași ca până în prezent, recipienții/sacii cu deșeuri (menajere, vegetale, reciclabile) să fie amplasați numai în fața imobilului pentru care aveți contract incheiat.

SC Cibin SRL își rezervă dreptul de a nu ridica deșeurile menajere dacă acestea sunt amestecate cu alte tipuri de deșeuri (vegetale, deșeuri din construcții, etc.).

Cu considerație,

SC CIBIN SRL, Săcele, str. Bunloc, nr. 1

Tel. 0268272115/fax 0268272116

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply