Home / Actual / Părinţii elevilor Şcolii Generale Nr. 4 “Fraţii Popeea” din Săcele s-au asociat

Părinţii elevilor Şcolii Generale Nr. 4 “Fraţii Popeea” din Săcele s-au asociat

Pornind de la ideea că şcoala nu este numai a copiilor și a profesorilor, ci este şi a părinților şi considerând că școala este o parte esențială a educației, pentru care aceştia au aceeași responsabilitate în fața copiilor ca și profesorii s-a format Asociaţia de părinţi a Şcolii Generale Nr. 4 “Fraţii Popeea” din Săcele.

cerere parinti 1Conducerea acestei asociaţii este asigurată de Madalin Iacob, iar acesta, în calitate de preşedinte al Comitetului de părinți, a creat un blog (http://parintiidelafratiipopeea.blogspot.ro/)

Pentru a avea o platformă de dialog, precum şi pentru o mai bună informare (și formare) în privința problemelor cu care se confruntă copiii noștri la scoală.

Prima problemă concretă pe care au discutat-o la ședință reprezentanții părinților pe școală a fost cea a toaletelor, insuficiente și cu anumite deficiențe de funcționare a canalizării (a se citi miros urât). De aceea parintii au decis să înainteze spre Primăria Municipiului Săcele o cerere privind modernizarea toaletelor existente la parter, dar şi amenajarea la etajul întâi a unor instalaţii sanitare.

Deasemenea în cererea depusă, părinţii elevilor de la Şcoala Generală Nr. 4 din Săcele vor să ştie care este posibilitatea ca aceasta unitate să aibă în viitor o sală de sport unde copiii să poată participa la orele de educaţie fizică şi sport în condiţii moderne. Cererea este însoţită şi de un tabel de semnături ale părinţilor, membrii ai asociaţiei şi nu numai.

cerere parinti 2

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply