Home / Actual / Eveniment festiv pentru programul “Multimedia – Pregătire pentru Viață”

Eveniment festiv pentru programul “Multimedia – Pregătire pentru Viață”

În seara de 11 decembrie 2015, evenimentul festiv organizat cu ocazia sărbătoririi a doi ani de program “Multimedia – Pregătire pentru Viață” a adunat un public numeros în sala de spectacole a Centrului de Zi, care s-a dovedit a fi neîncăpătoare.

Cu această ocazie, participanții programului, alături de echipa de training, au pregătit o seară specială cu scopul de a împărtăși activitatea din anul 2015, și în mod special, materialele video realizate în perioada octombrie – decembrie.

Programul a inclus o prezentare a principalelor activități și evenimente din 2015, lansarea scurtmetrajului “Prietenie și tehnologie“ și a materialului video “Supereroii cuceresc orașul” în premieră! Elevii care au participat la regizare, scriere scenariu și filmarea scenelor au prezentat munca lor și au fost cu toții aplaudați pe scenă.

Printre aceste momente, Andreea Hristea i-a încântat cu melodii pregătite pentru un superb recital de pian, repertoriu străin, dar și colinde.

Către final, Liviu Romașcu, un tânăr voluntar, a prezentat materialul de promovare a programului, care este o colecție de interviuri și mărturii din partea participanților cu titlul “Gânduri și impresii”.

Felicitări tuturor!

ziurel

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply