Home / Actual / Concluziile unui eveniment reuşit: 500 de participanţi la Ziua Mondială a Orientării la Săcele

Concluziile unui eveniment reuşit: 500 de participanţi la Ziua Mondială a Orientării la Săcele

Clubul Sportiv Babarunca din Săcele a mai demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că acolo unde există pasiune şi dăruire nu au cum să nu existe şi realizări sportive şi organizatorice.

Un astfel de exemplu este şi Ziua Mondială a Orientării ce s-a desfăşurat la Săcele, miercuri – 24 mai.

De fapt, Săcelele a fost singura localitate din judeţ unde s-a marcat acest eveniment, pe întreg mapamondul fiind 1600 de localităţi participante.

Peste 500 de persoane au participat la probele de Orientare Labirint, Orientare Parc Oraș, 4 Orientare QR Code și la una pentru avansați Orientare Parc Oraș – medie distanță.

De remarcat prezența masivă a elevilor din şcolile săcelene, una dintre acestea – Școala Gimnazială Nr. 4 Fraţii Popeea, fiind şi premiată de organizatori ca fiind școala cu cei mai mulţi elevi prezenți la acest concurs.

Felicitări organizatorilor şi participanţilor!

sursa foto: facebook

Doamna Gabriela Dumitrache – Director al Școlii Gimnaziale nr. 4 “Frații Popeea” din Săcele a primit de la Iuliu Dopovecz – președintele C. S. Babarunca cupa pentru “Școala cu cei mai mulți participanți” la Ziua Mondială a Orientării desfășurată pe 24 mai 2017.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply