Home / Actual / 400 de elevi săceleni de clasa a I-a vor primi astăzi “Primul ghiozdan”

400 de elevi săceleni de clasa a I-a vor primi astăzi “Primul ghiozdan”

Consilierii locali săceleni au hotărât ca și în acest an programul “Primul Ghiozdan” să fie implementat la Săcele.

Concret este vorba de un ghiozdan echipat cu toate rechizitele școlare necesare: caiete, coperți, etichete, bibliorafturi, penar, stilou, set geometrie, creioane, bloc de desen, acuarele, pensule, hârtie glasată, lipici, foarfecă, etc. 

Costul total al proiectului ”Primul Ghiozdan” este de 39.889 de lei din bugetul local al Municipiului Sacele, pentru acordărea pachetului cu rechizite şcolare unui număr de 400 de elevi.

Acestia sunt înscrişi în clasa I pentru anul şcolar 2018-2019 în unităţile de invăţămant de pe raza Municipiului Săcele.

Proiectul, o inițiativă locală din 2017 a consilierilor PNL, își propune sprijinirea dezvoltării învaţământului și reducerea fenomenului de absenteism și abandon școlar.

Directorii unităţilor şcolare vor răspunde de distribuirea ghiozdanelor către elevii beneficiari ai programului.

Locuitorii de pe strada Carpaților din Săcele sunt revoltați! Vor siguranța pentru pietonii din zonă și limitarea vitezei maxime pentru autovehicule

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia