Home / Actual / 4 medalii și titlul de jucătorul turneului pentru tinerii badmintoniști de la ACS Kids Tâmpa Brașov la Serbian Youth International – Novi Sad

4 medalii și titlul de jucătorul turneului pentru tinerii badmintoniști de la ACS Kids Tâmpa Brașov la Serbian Youth International – Novi Sad

Junioriii de la ACS Kids Tâmpa, printre care și săcelenii Maxim Iacob și Amalia Vlad, au participat în weekendul trecut la cel mai puternic turneu de badminton din Europa de Sud – Est, Serbian Youth and U17 International . Peste 800 de sportivi din 26 de țări au participat la ediția din acest an, un record pentru cele 11 ediții ale concursului.

Sportivii brașoveni au avut rezultate foarte bune. Astfel Maxim Iacob a câștigat împreună cu Ioan Fircea(CSM Timișoara) proba de dublu băieți și proba de dublu mixt, împreună cu Andreea Costache(CSO Voluntari), ambele la categoria U15. O medalie de bronz au obținut și fetele de la U13, Amalia Vlad și Karina Fulop, la dublu fete, iar Amalia Vlad a ajuns până în sferturile de finală și la proba de simplu. De asemenea, o comportare foarte bună a avut și Călin Grăjdieru la turneul juniorilor U17, ajungând până în turul 3, unde a fost eliminat de finalistul competiției. Sportivii de la ACS Kids Tâmpa au fost însoțiți de antrenorii Dan Stegaru și Sorin Toader. 

În afara celor 4 medalii delegația brașoveană s-a mai întors cu un premiu special, săceleanul Maxim Iacob primind premiul de cel mai bun jucător al turneului Serbian Youth Internatioanal. El a jucat în total 15 meciuri, căștigând 14 și pierzând unul singur, în sferturile de finală la proba de simplu.

România a fost reprezentată de 39 de sportivi, în afara celor 4 medalii ale sportivilor brașoveni câștigând încă o medalie de bronz  la U15 și 4 medalii la U17, trei de bronz și aurul la simplu băieți, prin sportivul Luca Pandele. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia