Home / Actual / 3 persoane depistate de Poliție în Săcele și trimise la penitenciar

3 persoane depistate de Poliție în Săcele și trimise la penitenciar

La data de 5 noiembrie, lucrători din cadrul Poliției Municipiului Săcele au efectuat o acțiune pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat, în vârstă de 25 ani din municipiul Săcele, jud. Brașov, pe numele căruia Judecătoria Brașov e emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

Bărbatul, care nu era urmărit național, a fost introdus în Penitenciarul Codlea.

La data de 5 noiembrie a.c., în baza unui plan de acțiune, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov în colaborare cu lucrători din cadrul Poliției Municipiului Săcele, B.C.C.O. Brașov și Direcției Operațiuni Speciale, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Brașov.

Acesta era pe numele unui bărbat în vârstă de 35 ani din municipiul Săcele prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „complicitate la cumpărare de influență”.

Bărbatul, care era urmărit național, a fost introdus în Penitenciarul Codlea.

Tot la data de 5 noiembrie a.c., lucrători din cadrul Poliției Municipiului Săcele în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au identificat un bărbat, în vârstă de 38 ani din municipiul Săcele, jud. Brașov, pe numele căruia Tribunalul Brașov a emis, la data de 05.11.2019, mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta are de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „trafic de influență”.

Bărbatul, care era urmărit național, a fost depus în Penitenciarul Codlea.

Șoferi prin Săcele! Unul fără permis, altul sub influența alcoolului

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia