Home / Actual / Șoferi prin Săcele! Unul fără permis, altul sub influența alcoolului

Șoferi prin Săcele! Unul fără permis, altul sub influența alcoolului

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 09,00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 31 ani, care a condus un autoturism pe Bd-ul. Brasovului din municipiul Săcele.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,88 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, în jurul orei 13.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control,  un bărbat, în vârstă de 33 ani, care a condus un autovehicul pe str. Subobrej din municipiul Săcele.

Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Ne întoarcem în comunism la Săcele. Motivul este foarte serios!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia