Home / Actual / 3 căruțe pline cu lemn tăiat ilegal, oprite la Săcele, la Valea Dreasă

3 căruțe pline cu lemn tăiat ilegal, oprite la Săcele, la Valea Dreasă

În cursul zilei de vineri, în cadrul unei acțiuni care a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor ilegale asociate cu deținerea, depozitarea, transportul și comercializarea materialului lemnos, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au interceptat un transport de material lemnos, relatează bzb.ro

Astfel, în timp ce se aflau pe DN1A, în  zona „Valea Dreasă”, din proximitatea municipiului Săcele, polițiștii au observat trei căruțe care transportau material lemnos.

Imediat, bărbații care conduceau atelajele au fost opriți pentru control, iar după ce au fost identificați, polițiștii au constatat că aceștia nu dețin documente care să ateste proveniența încărcăturii de lemn transportată.

Față de cele constatate, polițiștii au dispus confiscarea materialului lemnos identificat, în cantitate de aproximativ 5,2 metri cubi de lemn, de esență fag, care a fost predat unui reprezentant din cadrul ocolului silvic competent.

De asemenea, pentru abaterile săvârșite, cei trei bărbați au fost sancționați contravențional cu sume cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei.

sursa text si foto Cu trei căruțe, scoteau ilegal lemne din Valea Dreasă | Buna ziua Brasov (bzb.ro)

Oprită noaptea prin Săcele de către polițiști, o femeie a ajuns direct la Penitenciarul Codlea – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia