Home / Actual / 2 medalii la seniori și 27 medalii la juniori pt sportivii de la CS Babarunca la Campionatele Naționale de Ski-Orientare

2 medalii la seniori și 27 medalii la juniori pt sportivii de la CS Babarunca la Campionatele Naționale de Ski-Orientare

În weekendul trecut au avut loc în Harghita, la Pasul Bucin și Pârtia Bogdan, Campionatele Naționale de Ski-Orientare.

După patru zile de concurs și 5 probe (Ștafetă Mixtă, Ștafetă, Sprint, Medie Distanță și Lungă Distanță), sportivii de la CS Babarunca s-au întors cu 2 medalii la seniori (bronz la Ștafetă, atât la băieți, cât și la fete) și cu 27 medalii la juniori (U12, U14 și U17). La acestea s-au adăugat alte 7 medalii la probele de Master.

Din cele 27 medalii de la juniori, 11 au fost de aur. Titlurile de campioni naționali au revenit lui Vlad Percec – la toate cele 5 probe, la categoria U14, Soniei Stupu – 3 titluri la U12,  Anei Brânduș 2 titluri la U14 și Letiției Dragomir – 1 titlu la U12.

Juniorii mari s-au abonat la medalii de argint: Ioan Iacob și Iulia Stupu, câte 3 medalii la U17, plus una de bronz la seniori, la proba de Ștafetă.

CS Babarunca Săcele este un club de Orientare, urmaș al asociației turistice cu același nume, active încă din anii 70-80.

În ultimii 3 ani clubul a început să se axeze din nou pe perfomanță la nivel de juniori, devenind astăzi unul din cele mai importante cluburi din România.

Este clubul care organizează cele mai multe competiții de Orientare din țară; lunar organizează în județul Brașov, Cupa Roza Vânturilor, o competiție dedicată sportului de masă, la care poate participa orice persoană de la 3 la 90 de ani, în luna mai organizează Săcele O-Meeting, competiție de Orientare în alergare dedicată sportivilor legitimați, iar iarna Cupa Babarunca la Ski-O (anul acesta avut loc în februarie, în Predeal).

Săcele încă mai așteaptă! Primele creșe aprobate în județ vor fi la Ghimbav, Zărneşti, Râşnov, Cristian, Hărman, Prejmer, Bran

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia