Home / Actual / Vremea nefavorabilă duce la amânarea dezinsecției pe domeniul public la Săcele

Vremea nefavorabilă duce la amânarea dezinsecției pe domeniul public la Săcele

Serviciile de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele, care urmau să fie efectuate în această noapte, au fost amânate din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL va efectua astfel, în noaptea de joi spre vineri, 27 – 28 august, după ora 21.00, dezinfecția pe suprafața domeniului public.

În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

De asemenea, rugăm apicultorii din municipiu să ia toate măsurile necesare în zilele de 27 – 28 august pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

(VIDEO) Promisiuni în Gârcini, fieful electoral al PSD-ului de peste 20 de ani

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia