Home / Actual / Viorica Dăncilă, primul ministru al României, a efectuat o vizită la Săcele.

Viorica Dăncilă, primul ministru al României, a efectuat o vizită la Săcele.

De 3-4 zile administrația de la Săcele, și nu numai ea, fierbea de nerăbdare! 

S-a asflatat pe ocolitoare în weekend, chiar și pe ploaie, spun gurile rele, s-au toaletat spațiile verzi, s-au udat florile, s-au vopsit bordurile…

S-a muncit ca-n vremurile bune de altadată înaintea unei vizite oficiale de la Centru.

Toate acestea pentru că Viorica Dăncilă, primul ministru al României, însoțită de autorități naționale și județene, a efectuat ieri, 20 mai, o vizită la Săcele.

Primul-ministru a vizitat platforma industrială Electroprecizia și a avut întâlniri cu managerii companiilor care își desfășoară activitatea pe platformă și cu reprezentanții administrației săcelene, în frunte cu primarul Virgil Popa.

Aceasta a remarcat faptul că una din companiile de pe platformă, Electroprecizia Electrical Motors a primit 7,5 milioane de lei din partea Guvernului român pentru un proiect de extindere a capacității de producție.

De altfel, primul-ministru Viorica Dăncilă a subliniat faptul că a dorit în mod special să viziteze o companie cu capital integral românesc și că va susține în continuare astfel de investiții.

Din delegația care a însoțit pe primul ministru în municipiul Săcele au mai făcut parte ministrul Sănătății – Sorina Pintea, ministrul Finanțelor – Eugen Teodorovici, ministrul Apărării – Gabriel Leș și ministrul Economiei – Nicolae Bădălău.

foto cover: Municipiul Sacele

Incident neplăcut! Turist mușcat de o viperă berus în weekend la Săcele

Farmacia Precizia