Home / Actual / (VIDEO) Dezvoltare și modernizare accelerată: PNL Săcele și-a lansat candidații pe care îi propune săcelenilor pentru o administrație de calitate (P)

(VIDEO) Dezvoltare și modernizare accelerată: PNL Săcele și-a lansat candidații pe care îi propune săcelenilor pentru o administrație de calitate (P)

PNL Săcele și-a lansat candidații pe care îi propune săcelenilor pentru o administrație de calitate, pentru cel puțin următorii 4 ani.

O echipă care cuprinde specialiști, oameni simpli, unii mai tineri, alții mai experimentați, o echipă diversă, care ne reprezintă pe toți indiferent de vârstă, statut social, zonă în care locuim.

Sunt mândru să fac parte din această echipă! 🙏

Din acest parteneriat fac parte și alte formațiuni politice (REPER, Pro România, Partida Rromilor Pro-Europa, Alianța Național Țărănistă, PPR), care susțin la rândul lor candidatura mea și care au înțeles că este necesar ca săcelenii să fie uniți și nu divizați.

Au înțeles că este nevoie de integrare pe verticală a administrației cu cea județeană și o colaborare strânsă cu aceasta.

Mulțumesc Adrian Veștea pentru susținerea pe care o arați Municipiului Săcele și echipei noastre, le mulțumesc și celor ce sunt alături de noi cu vorba, cu gândul, sunt oameni cu care am lucrat și de la care am învățat foarte multe.

Sunt onorat să am susținerea lor pentru a fi Primarul Municipiului Săcele și sper ca din această calitate să lucrez cu ei și pe viitor.

Vă mulțumesc tuturor și vă aștept alături de noi pe 9 iunie 2024! 💙💛

Material realizat la comanda PNL Brasov, cod AEP 21240015

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia